Om ChrisWillbeck.dk

3 mand…. neeej, 4 mand….. arrrhh er vi kun 3???? Okay, lige nu er vi kun 2 – men til gengæld har vi et kontor med bordtennis og internetopkobling, så må vi jo se hvad vi kan finde på og hvad vi har lyst til.

Sådan startede Chriswillberck.dk faktisk i starten af 2014. Det eneste vi sådan set vidste var at vi godt kunne tænke os at lave noget sammen, og det er 2 af os i hvert fald i gang med nu og så må vi se om der kommer flere til løbende.

Udover at vi ville lave noget sammen var vi også ret overbeviste om at det skulle være noget bæredygtigt og økologisk uden at være hellige omkring det.

Da vi fandt tøjet fra Neutral var vi ikke i tvivl. Lækker kvalitet og tilmed økologisk og Fairtrade-mærket. Kunne vi sælge det til en god pris ville vi forhåbentligt gøre mange glade.

For at kunne sælge Vores tøj til gode priser – og med gode rabatter er det lykkedes os at få en rigtig god aftale med vores leverandør så vi ikke selv skal have et stort og bekosteligt lager, men til gengæld kun kan sende ordrer én gang om ugen.

De 2 smukke mænd omkring de 40 bag Chriswillbeck.dk er:

Henrik Christensen og Thomas Beck

 

Banner_Neutral_Certificates_Color